Artisau-sagar ozpinak

Gure sagar-ozpin ekologikoa kalitate handiko produktua da, jatorri-deitura duten gure sagardoetatik abiatuta egina, Euskal Sagardoaren bidez ekoitzitako ozpinak, produktu bakarra eta desberdina.

Pro Bio-K ozpinek beste ozpin ekologiko batzuekin duten ezberdintasun ugarien artean, gure Pro Bio-K ozpin ekologikoa 40º-tik gorako tenperaturarik jasan ez duen produktu gordina da, beraz, bere botere probiotiko guztia berma dezakegu.

Ozpina ere ez dugu iragazten, eta, horregatik, denborarekin, “Ama” izeneko poso bat sor daiteke, gure ozpin ekologikoa, iragazi gabe eta pasteurizatu gabe, botere probiotiko handia duen produktu bizia delako froga baino ez dena.

Ozpin ekologikoa erosi gure online dendan
Logo Pro Bio-K, rama de productos probióticos de Bio-K

Tokiko produktuaren garrantzia

Edizio mugatuko ozpin ekologiko artisauak ekoizten dituen enpresa txiki bat gara. Prozesu osoa Errezilgo (Gipuzkoa) gure instalazioetan egiten dugu, behar izan dugun heinean egokitzen joan garen lantegi txiki batean.

Gure ozpin ekologikoen kalitate handia ez da titularra soilik. Gure sagarrondoak sagarrondo zaharrak eta autoktonoak dira, eta urte osoan zehar maitasunez zaintzen dira, kalitatezko uztak noiz eskainiko dizkiguten zain. Lantegia ustiategiaren erdigunean edukitzeak eta gure dimentsioak eragiten dute sagarraren heltze-puntu zehatza aukeratzea, eta uzta biltzeko egunaren eta prozesatuaren artean ordu gutxi batzuk baino ez igarotzea.

Txikiak baina zorrotzak

Gure sekretua gure dimentsioan dago, txikiak gara eta harro gaude, horrek prozesu guzti-guztiak zehatz-mehatz kontrolatzeko aukera ematen digu. Sagar bakoitza eskuz biltzen da, eta, ondoren, garbitu eta banan-banan hautatzen da. Egoera onean ez dagoen sagar oro prozesatzea saihesten dugu, gure zuku ekologikoen osasunerako onura ugariak horren araberakoak baitira.

Vinagre Pro Bio-K junto a los demás productos Bio-K
Pro Bio-K ozpin ekologikoen PROPIETATE eta ONURAK

– Los beneficios para la salud del vinagre de sidra de manzana son de largo alcance, ya que se ha mostrado prometedor para la salud del corazón, la diabetes y la pérdida de peso. También puede aliviar los síntomas del reflujo ácido, la sinusitis y el dolor de garganta, e incluso los problemas de la piel.

– Aporta prebióticos para apoyar un intestino sano y apoya un sistema inmunológico sano.

– Las propiedades antimicrobianas del vinagre llegan a la membrana celular para matar bacterias dañinas como E. coli y salmonella.

– La catequina, la epicatequina, el ácido gálico, cafeico y clorogénico son antioxidantes que se encuentran en el vinagre y que combaten los radicales libres que causan el estrés oxidativo.

– La gran cantidad de polifenoles en el vinagre de sidra de manzana puede ayudar a prevenir enfermedades cardiovasculares.

– El ácido acético en el vinagre puede aumentar la capacidad del cuerpo para absorber importantes minerales alimentarios, que se inmovilizan en los alimentos. Además, el ácido acético combate el azúcar en sangre y tiene un efecto beneficioso en los niveles de azúcar en sangre.

– El vinagre tiene efecto anti-obesidad, ayudándote a sentirte lleno y reduciendo la cantidad total de alimentos consumidos.

– Tomar una cucharadita de vinagre de sidra de manzana sin filtrar, disuelto en un vaso de agua, diariamente puede aliviar la acidez estomacal.

– Muchos estudios médicos muestran los beneficios para la salud del vinagre de sidra de manzana. En 400 a.C. Hipócrates, el padre de la medicina, lo usó por sus increíbles cualidades naturales de limpieza, curación y energizantes para la salud.

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