Sagardoa da, zalantzarik gabe, gure lurraldeko produkturik bereizgarriena. Bio-K proiektua sagar ekologikoaren inguruan sortu zen, eta, logikoa denez, bertako sagarra duen sagardo naturala da gure produkturik maiteena. Lagunekin egiten ditugun bilerak eta lan-egun gogor baten ondoren hartzen dugun edaria alaitzeko erabiltzen dugun edaria da. Berarekin dena da atseginagoa.
Horregatik, prozesu bakoitzaren xehetasunik txikiena ere zaintzen dugu. Gure ekoizpena, gure proiektua bezala, txikia eta mugatua da; horri esker, sagar bakoitza zuhaitzetik hasi eta prentsaraino zaintzen dugu.
Gure lehen uztatik Euskal Sagardoa izenpean egon gara, produktuaren kalitatea, prozesua eta gure lehengaien jatorria ziurtatzen dituena. Gure ekoizpenak gehigarririk eta sulfitorik gabe, eta beti ekoizpen ekologikoaren zigiluarekin.